Sylwester 2021/2022

3 dni od 710 zł /osoba
← Wróć do ofert

Pobyt  Sylwestrowy  2021/2022

Pobyt: 31.12.2021 - 02.01.2022 
710 zł/osoba

W cenę wliczono:

- 2 noclegi w pokoju Standard*,
- 2 śniadania w formie bufetu,
- 1 obiadokolacje (zupa, danie główne, deser, kompot),

- zabawa Sylwestrowa przy DJ , start godz.20:00 
- korzystanie z basenu, jacuzzi i saun w godzinach otwarcia:
   * basen rekreacyjny z jacuzzi:10:00 – 22:00,
   * sauna sucha : 17:00 – 21:00,
- przedłużona doba hotelowa do godz. 12:00

- możliwość korzystania z komnaty solnej z tężnią solankową 

- bezpłatny parking

 

W związku z pademią covid , w przypadku braku możliwości świadczenia usług przez nasz obiekt zadatek podlega zwrotowi lub pozostaje do wykorzystania w późniejszym terminie.  

* Możliwy jest też pobyt w innym typie pokoju (Premium, Studio, Apartament De Lux, Apartament Grand) za dopłatą.

Oferta przedstawiona powyżej jest niedostępna w przypadku rezerwacji pokoju jednoosobowego.Oferta dotyczy minimum 2 os. dorosłych w pokoju.  
Doba hotelowa rozpoczyna się o godz.15:00.

Warunkiem potwierdzenia rezerwacji jest wpłata zadatku wysokości 30% kwoty całkowitej, na numer naszego rachunku bankowego: 35 8309 0000 0082 0986 3000 0010. 

  • Jeśli nie uzyskamy informacji o późnej godzinie przybycia Państwa do Hotelu, rezerwację zachowujemy wówczas do godz. 18:00.

  • Poprzez dokonanie rezerwacji i wpłacenie zadatku Gość oświadcza, że zapoznał się i akceptuje wszystkie informacje zawarte w opisie pakietu.

  • Niewykorzystanie jakiegokolwiek świadczenia podczas trwania pobytu przez klienta (lub skrócenie pobytu na prośbę Gościa) nie skutkuje zwrotem części pieniędzy za niezrealizowane usługi.


 

MENU - SYLWESTER 2021 

ZUPA:

krem z bialych warzyw z oliwą truflową 

 

DANIE GŁÓWNE:

pieczona pierś z kaczki z kopytkami i buraczkami glazurowanymi

sok, woda

 

BUFET SŁODKI:

ciasta krojone 

kawa, herbata 

 

BUFET ZIMNYCH ZAKĄSEK

sałatka z grillowanymi krewetkami

sałatka z suszonymi pomidorami i serem feta 

ryby wędzone (pstrąg, łosoś)

pstrąg filetowany w galarecie 

tortilla z warzywami 

tymbaliki drobiowe z warzywami

deska mięs pieczonych z sosami

zakąski konserwowe

pieczywo, masło

 

NA CIEPŁO:

barszcz czerwony

udziec pieczony z sosem żurawinowym 

 

O północy lampka wina musującego 

 

 

← Wróć do ofert
 

Powered by hotelsystems.pl